Punt divers

20 parelles lingüístiques participen en la quarta edició del programa 'Voluntariat per la Llengua' al Pallars Jussà

ALT PIRINEU I ARAN

La quarta edició del programa 'Voluntariat per la Llengua' al Pallars Jussà compta amb un total de 20 parelles. En les edicions anteriors, portades a terme durant els anys 2005, 2006 i 2008, van seguir el Programa 35 parelles lingüístiques. Les parelles lingüístiques faran les hores de conversa principalment a Tremp i a la Pobla de Segur. Es tracta de persones d'orígens diversos, principalment de països del Magrib, d'Amèrica del Sud i de la Unió Europea. Paral·lelament s'està portant a terme la campanya Establiments col·laboradors, perquè diferents establiments comercials es comprometin a atendre en català els clients.

'Voluntariat per la llengua' és un programa que fomenta l'ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics. Voluntariat per la Llengua al Pallars Jussà compta amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Maria Barbal com a espai de referència per a les parelles lingüístiques, i de diferents organitzacions com Creu Roja i Comerç Associat de Tremp que li donen suport i contribueixen a la seva difusió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.