Punt divers

El Govern financia la construcció d'una Secció d'Educació Secundària al CEIP Mare de Déu del Portal de Batea

TERRES DE L'EBRE

El Govern ha aprovat aquest dimarts la concessió d'una subvenció de 423.225 euros a l'Ajuntament de Batea (Terra Alta) per finançar la construcció d'una Secció d'Educació Secundària (SES) al Centre Públic d'Ensenyament (CEIP) Mare de Déu del Portal d'aquesta localitat. Aquesta nova secció permetrà escolaritzar un gran nombre d'alumnes del municipi i evitarà que s'hagin de desplaçar fins a Gandesa per estudiar l'ESO i el Batxillerat. En aquest cas, es construirà una SES a Batea amb el mateix codi que l'IES de Gandesa, que, fins ara, acull els nens de Batea que cursen estudis primaris al CEIP Mare de Déu del Portal.

La previsió és que el SES de Batea es consolidi amb el transcurs dels cursos escolars, fins que s'arribi a constituir com a IES independent. Una SES és una extensió d'un Institut d'Educació Secundària (IES) que es crea per donar resposta al creixement de la població i l'augment de necessitats d'escolarització d'un territori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.