Punt divers

L'Associació de Comerciants del Pallars Sobirà oferirà ofertes i descomptes durant tot el 2009

ALT PIRINEU I ARAN

L'Associació de Comerciants del Pallars Sobirà, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç i donar-se a conèixer, ha creat una targeta a través de la qual els clients podran aconseguir descomptes i ofertes durant tot l'any 2009. La targeta és totalment gratuïta i els clients únicament l'han d'ensenyar en el moment de realitzar la compra. Participen a la campanya una seixantena d'establiments de Sort, Rialp, Llavorsí i Esterri d'Àneu. Per poder identificar fàcilment els establiments que participen en aquesta campanya tenen un cartell penjat a l'exterior en què s'indica quin tipus de descompte fan, donat que cada comerç ha triat una oferta o descompte personalitzat.

L'Associació de Comerciants del Pallars Sobirà també ha editat un llibret amb els establiments i el tipus d'ofertes que ofereix cadascun. Totes les ofertes son vàlides fins al 31 de desembre del 2009 i no són vàlides en període de rebaixes ni en productes ja d'oferta.

Entre les ofertes que proposen els establiments hi ha descomptes que oscil·len entre un 5% i un 30% cada dia de la setmana durant tot l'any o dies concrets de la setmana en altres casos. També s'hi pot trobar 2 x 1, un producte de regal en una compra superior a 45 euros, els dimarts una dotzena d'ous de regal en les compres superiors a 25 euros, descomptes de 5 de les antigues pessetes per litre de gasolina, els dijous a la tarda si et talles els cabells un rentat gratuït, un tractament gratuït per als cabells la primera setmana de cada mes o pentinats gratuïts si et fas reflexos o tractaments reestructurants tots els dimecres.

Per obtenir aquestes ofertes i més descomptes en les compres als establiments de l'Associació de Comerciants només cal ensenyar la targeta en el moment de la compra. Aquesta targeta és pot fer en qualsevol establiment associat de manera gratuïta. Aquesta campanya va començat dimarts, dia 7, i durarà fins al dia 31 de desembre del 2009.

L'Associació de Comerciants del Pallars Sobirà preveu expedir unes 3.000 targetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.