Punt divers

L'alcalde de Banyeres del Penedès afirma que el terratrèmol ha estat 'feble' i una 'simple anècdota'

CAMP DE TARRAGONA

L'alcalde de Banyeres del Penedès, Josep Maria Abril, ha explicat en declaracions a l'ACN que el terratrèmol ha estat 'feble' i una 'simple anècdota', generant un tremolor a terra similar al moviment del metro durant pocs segons. 'Estava a casa i m'ha semblat que a la pedrera de costat de casa estaven fent petites explosions o alguna reestructuració', ha afirmat l'alcalde. Abril ha dit que hi ha gent que ha sentit el sisme i d'altres que no i que ningú ha comunicat cap dany personal ni material, 'ni tan sols s'ha trencat cap vidre'. L'alcalde de Banyeres del Penedès ha afegit que és el primer terratrèmol que recorda al municipi.

El terratrèmol s'ha deixat sentir aquesta dijous vuit minuts abans de les cinc de la tarda a 41,24 graus nord i 1,58 graus est i ha tingut una magnitud de 2,6 a l'escala de Richter, segons que ha indicat l'Institut Geològic de Catalunya.

L'epicentre del terratrèmol s'ha situat a Banyeres del Penedès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.