Punt divers

Els Mossos d'Esquadra denuncien dinou conductors que anaven beguts durant un macrocontrol a Mont-ras

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dinou conductors que van agafar el volant beguts durant un macrocontrol a Mont-ras (Baix Empordà). Durant l'operatiu, que es va portar a terme aquest diumenge a la matinada, es van controlat un total de 120 vehicles. Dels dinou conductors denunciats, cinc d'ells van donar positiu penal en el test d'alcoholèmia. El cas més flagrant va ser un conductor que va donar una taxa de 0,94 mg/l, gairebé quatre vegades per sobre del límit permès. A més d'aquests conductors, durant el macrocontrol els agents van posar una denúncia per un delicte contra la seguretat viària, i dos més van donar positiu en el test de detecció de drogues.

El macrocontrol es va portar a terme des de les quatre de la matinada fins a les nou del matí de diumenge al peu de la carretera C-31, dins el terme municipal de Mont-ras. A l'operatiu hi van participar 29 agents dels Mossos d'Esquadra, quatre efectius de la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) i tres més de la de Begur (Baix Empordà).Durant l'operatiu es van aturar 120 vehicles. De totes les proves d'alcoholèmia que es van fer, catorze conductors van donar positiu administratiu, i cinc més positiu penal. La taxa d'alcoholèmia més elevada que es va detectar va ser de 0,94 mg/l, gairebé quadruplicant la legalment permesa. D'altra banda, un conductor es va negar a sotmetre's a les proves i per això se li va imputar un delicte contra la seguretat viària. A més, dos conductors van donar positiu administratiu a la prova de detecció de drogues.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.