Punt divers

Independents per Falset-AM demana al Govern que retiri el projecte de l'ARE al municipi

CAMP DE TARRAGONA

Els regidors d'Independents per Falset-Acord Municipal (IpF-AM) han presentat al·legacions contra el projecte d'Àrea Residencial Estratègica (ARE) projectat a la Carretera Sant Gregori de Falset i demanen la seva retirada dins el Pla director urbanístic de les àrees residencials estratègiques del Camp de Tarragona. Al·leguen que hi ha 'incoherències' entre la proposta de l'ARE i la seva justificació i pensen que el model urbanístic és 'inadequat i totalment innecessari', ja que el nou POUM de Falset i la llei urbanística asseguren 'suficient reserva de sòl per a la promoció d'habitatge a preu més baix que al mercat lliure'.

Independents per Falset-AM ha afirmat que l'oferta d'habitatges de l'ARE és superior al creixement previst per la totalitat de la comarca, concretament un 52% superior respecte de l'escenari per l'any 2026 i un 297% superior respecte a l'escenari per l'any 2011, segons el grup.

A IpF-AM tampoc li agrada el model urbanístic projectat, ja que creuen que la proposta de l'ARE té una estructura 'més semblant als barris perifèrics de poblacions de major mida'. A més, els regidors independents exposen que l'ARE es desenvolupa després d'haver aprovat 'recentment' el nou POUM de Falset.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.