Punt divers

Fecsa Endesa posa en marxa una nova línia de mitja tensió que alimenta 4.300 veïns de l'Urgell, la Segarra i la Noguera

PONENT

Fecsa Endesa ha posat en servei una nova línia de mitja tensió per millorar el subministrament elèctric a més de 4.300 clients repartits entre vuit municipis de les comarques de l'Urgell, La Segarra i La Noguera. La nova xarxa, connectada a la subestació de Mont-roig, ubicada al terme municipal d'Els Plans de Sió (Segarra), beneficiarà les poblacions d'Agramunt i Ossó de Sió (Urgell), els Plans de Sió, Tarroja de Segarra, Torrefeta i Florejacs (Segarra) i Oliola (Noguera). L'estesa de la nova infraestuctura de 25 kV reforçarà, a més, el mercat elèctric que depèn de la subestació de Cervera, fet que implica que un total de 26.000 clients se'n veuran beneficiats d'una forma indirecta.

Aquesta actuació, que forma part dels plans d'inversió i millora de Fecsa Endesa de la xarxa elèctrica a les comarques de Lleida, permetrà reforçar les infraestructures per garantir els nous subministraments que hi pugui haver en un futur, acompanyant així el desenvolupament d'aquestes comarques de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.