Punt divers

Mas demana a Zapatero que no 'presumeixi' dient que Espanya és una potència

TERRES DE L'EBRE

El president de CiU, Artur Mas, ha manifestat aquest divendres que 'seria prudent' per part del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, 'ser una mica més cautelós, humil i modest' quan 'es passeja presumint que Espanya és una potència'. Mas ha fet aquesta recomanació a Zapatero perquè considera que tant Espanya com Catalunya són 'les campiones de l'atur a tot el món desenvolupat' i són els països 'que pitjor estan fent les coses'. Segons el líder convergent, això ho demostra el fet que, tot i que la crisi és global, 'els resultats són pitjors a casa nostra', ja que moltes empreses estan tancant o reduint les plantilles. A més, Mas ha demanat actuacions per 'ser eficaços' i reduir l'atur.

Mas ha afegit que, després de la cimera del G-20 a Londres, 'sembla que hi ha algunes coses que comencen a funcionar', i ha demanat mesures que 'serveixin per recuperar el clima de confiança' a nivell internacional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.