Punt divers

400 afectats per la cooperativa Copalme tallen com a protesta la carretera N-230 a Andaní durant prop de dues hores

PONENT

Els afectats per la suspensió de pagaments de la secció de crèdit de la cooperativa Copalme d'Almenar han fet talls intermitents a la carretera N-230, al quilòmetre 28, a l'alçada del municipi d'Andaní durant prop de dues hores. Segons el portaveu, Josep Antón Terès, els afectats de Copalme s'han manifestat com a rebuig a les paraules del president José Montilla que va dir durant la seva visita a l'aeroport d'Alguaire on van parlar amb ell. Montilla va dir que la suspensió de pagaments és culpa de l'empresa privada i que, per tant, no és responsabilitat del Govern. Els manifestants es mostren indignats i denuncien que el Govern desconeix la realitat del cas i que és responsabilitat de la Generalitat.

 Aquest diumenge a les cinc de la tarda unes 400 persones afectades per la fallida de la secció de crèdit de Copalme s'han concentrat a la carretera N-230 on han fet talls intermitents de trànsit de 15 minuts, que han arribat a provocar retencions de 12 quilòmetres. Els talls s'han fet a l'alçada de Andaní prop d'Alfarràs (Segrià) i han durat fins prop de les set de la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.