Punt divers

ERC de Taradell s'oposa a que el municipi aculli l'aeroport de jets privats

CATALUNYA CENTRAL

ERC de Taradell ha emès un comunicat on diu que s'oposa a la possibilitat que al municipi pugui optar a acollir l'aeroport de jets que la Generalitat ha tret a concurs. Pels republicans les 'implicacions' que suposaria un aeroport d'aquestes característiques no respon 'al model de poble ni de comarca' que defensem els republicans ni des del punt de 'vista social, ni econòmic, ni territorial' segons assegura l'únic grup que hi ha a l'oposició en aquest consistori osonenc governat per CiU. El posicionament del grup també recull l'oposició mostrada tant em l'àmbit 'institucional' com 'particular' de persones de Taradell i de municipis veïns.

Els republicans diuen que diuen que no al projecte per 'coherència' amb el seu model de poble que vol continuar defensant un model de poble 'equilibrat' i 'sostenible' segons asseguren. ERC diu que la seva actuació al nucli de Mont-rodón ha estat 'decisiva' per preservar zones amenaçades per altres infraestructures com podien haver estat un polígon, una fàbrica de pinsos o un creixement urbanístic desmesurat. Els republicans diuen que han defensat la preservació d'aquesta zona sense 'cap tipus de pressió' i en 'coherència' amb el model de poble que defensen.ERC diu que va assabentar-se de que la ubicació que proposava el Consell Comarcal d'Osona dimecres de la setmana passada. El grup va realitzar una reunió el passat dilluns on va decidir de manera 'unànime' el seu posicionament contrari al projecte de l'aeroport corporatiu o de jets privats. L'Ajuntament de Taradell ha de decidir els propers dies si opta per presentar candidatura per acollir aquest aeroport que la Generalitat treu a concurs. Un estudi del Consell Comarcal d'Osona fixa que només el pla del nucli de Mont-rodon al terme municipal de Taradell podria acollir una instal·lació d'aquest tipus. El Grup de Defensa del Ter i un col·lectiu veïnal hi estan en contra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.