Punt divers

Un agent fora de servei reté a l'Eix Transversal un conductor amb una taxa d'alcoholèmia que triplicava la permesa

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Cassa de la Selva (Gironès) que conduïa havent triplicat el nivell màxim d'alcohol permès per la normativa tot i tenir el permís de conducció retirat per ordre judicial. Els fets van passar dissabte quan un agent fora de servei que circulava per l'Eix Transversal (C-25) i anava cap al seu lloc de treball va trobar-se amb un vehicle que conduïa temeràriament. Segons han explicat fonts policials, l'agent va alertar de la presència del conductor. Posteriorment aquest agent va trobar al vehicle aparcat al voral i el seu conductor orinant. L'agent es va identificar i el va retenir fins que va arribar una patrulla que li va fer el control.

En el control d'alcoholèmia, que li van realitzar a l'altura d'Espinelves (Osona), on va ser retingut el conductor, va donar un índex d'alcohol a la sang de 0,9 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire, molt per sobre del 0,25 mil·ligrams per litre d'aire que és el màxim permès. El conductor al que s'ha iniciat un nou procés penal per aquest presumpte delicte és Julio G.C., de 37 anys i nacionalitat espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.