Punt divers

Enric Rovira presenta tres xocolates inspirades en els Reis d'Orient

CATALUNYA CENTRAL

El xocolater Enric Rovira ha estrenat una col·lecció de tres xocolates diferents per "simbolitzar" la màgia dels Reis d'Orient. D'aquesta manera, Rovira s'ha inspirat en Melcior, el rei blanc, amb una xocolata blanca i ametlla marcona caramel·litzada. Gaspar, el rei ros, és de xocolata amb llet i pistatxo iranià caramel·litzat, i Baltasar, el rei negre, és de xocolata negra amb un 70% de cacau i regalèssia tendra, una "combinació exòtica per als més atrevits", ha explicat el xocolater de Castellbell i el Vilar. Les xocolates es venen en una capseta dissenyada especialment per a cadascun dels reis.

El xocolater Enric Rovira explica que s'ha intentat buscar una xocolata per a cadascun dels tres reis. Rovira destaca que les tres xocolates tenen un sabor "infantil" i "molt dolç" i que "agradaran molt".

Rovira ha remarcat que es tracta d'un nou producte "propi" i que les xocolates es poden comprar per separat o en un pack de tres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.