Punt divers

El Museu d'Alcover signa un conveni amb l'Institut Català de Paleontologia per a la recerca del patrimoni fòssil

CAMP DE TARRAGONA

El Museu Municipal d'Alcover (MMAL) signarà un conveni amb l'Institut Català de Paleontologia i el Centre d'Història Natural de la Conca de Barberà per unir el fons de què disposa el museu alcoverenc amb la tasca de recerca i investigació del jaciment Alcover-Mont-ral. Amb aquest conveni, el museu podria acollir equips d'investigadors que facin un seguiment de les troballes del jaciment, així com catalogar i divulgar els treballs que se'n puguin fer. La manca d'equipaments per estudiar aspectes de la paleontologia faria, segons apunten fonts municipals, que el MMAL esdevingués un centre d'estudi de paleontologia a les comarques tarragonines.

A partir d'aquest conveni, segons fonts municipals, queda reconegut com a objecte d'estudi la col·lecció del triàsic de les pedreres d'Alcover-Mont-ral, fomentant la relació entre investigadors, propietaris i treballadors de les pedreres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.