Punt divers

La mare del detingut a Alfarràs per la mort de l'exmarit de la seva nòvia assegura que va ser un accident

PONENT

La mare de l'home detingut aquest dijous a la nit acusat d'haver assassinat l'exmarit de la seva parella a Alfarràs (Segrià) ha assegurat a l'ACN que 'va ser un accident'. La mare del presumpte agressor afirma que així li han explicat els fills de la dona que haurien presenciat la baralla entre els dos homes. Segons la mare del detingut, els nens, d'entre 2 i 11 anys, li han explicat que la víctima va caure accidentalment sobre un ganivet mentre discutia amb el detingut, ocasionant-li les ferides que li haurien causat la mort.

Segons la mare del presumpte agressor, la víctima -que tenia una ordre d'allunyament de la seva parella- havia amenaçat un parell de vegades la dona des que va sortir de la presó el desembre del 2008 on va complir condemna per haver apunyalat un home a Barcelona. L'assassinat va tenir lloc dijous al voltant de les nou de la nit al domicili de la dona situat al número 92 del carrer Lleida d'Alfarràs. A l'interior de la casa hauria començat una baralla entre l'exmarit de la dona i la víctima -qui tot i tenir una ordre d'allunyament va acudir a la casa-.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.