Punt divers

Els nens són els protagonistes del Carnestoltes de Sort

ALT PIRINEU I ARAN

Els més petits han estat els protagonistes del Carnestoltes de Sort. La rua ha començat al patí de l'escola Àngel Serafí Casanoves i ha recorregut tots els carrers de la localitat fins arribar al poliesportiu Els Til·lers, on petits i grans han gaudit del tradicional ball de disfresses i xocolatada popular. Com és tradicional a la capital del Pallars Sobirà, la música que ha acompanyat la rua ha estat la de La Passa, ball que s'ha celebrat a la Plaça Major. Sí aquest dilluns els protagonistes del Carnestoltes de Sort han estat els més petits, aquest dimarts el torn serà dels adults, que inundaran els carrers de Sort amb les seves disfresses.

Tots els nens han ballat 'La Passa', dansa popular de la localitat de Sort des del col·legi fins al poliesportiu. Els encarregats d'organitzar la festa aquest dilluns han fet la recapta pel poble, recollint aliments per la calderada. Llegums, ous o patates són alguns dels aliments que els joves han recollit passant per les cases de Sort. La festa del Carnaval finalitzarà a Sort aquest dimarts amb l'enterrament de la sardina un cop finalitzat el ball de disfresses d'aquest dimarts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.