Punt divers

El Tren del Ciment inicia nova temporada amb la idea d'augmentar la seva capacitat de viatgers

CATALUNYA CENTRAL

El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, que uneix la Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment de Castellar de n'Hug i que ha iniciat una nova temporada turística aquest cap de setmana, estudia la possibilitat d'augmentar la seva capacitat de viatgers. El recorregut, de més de tres quilòmetres, dura uns 20 minuts i porta els visitants als principals atractius turístics de la zona, com són, per exemple, els Jardins Artigas dissenyats per Antoni Gaudí. Coincidint amb la posada en funcionament, aquest dilluns s'ha presentat a l'Ajuntament de la Pobla de Lillet el llibre 'Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat', de Rafael Pradas, que fa un repàs històric d'aquest tren de l'Alt Berguedà.

La temporada del Tren del Ciment que es posa en marxa aquest cap de setmana estarà en funcionament fins el dia 1 de novembre. El recorregut el fa una locomotora dièsel amb dos vagons on hi caben 25 viatgers a cadascun. Durant la presentació de la nova temporada, i tenint en compte l'acceptació que ha tingut aquest reclam turístic aquests últims anys, s'està estudiant la possibilitat d'ampliar la capacitat d'usuaris del tren. El tren funcionarà els caps de setmana i festius de manera ininterrompuda, i també se'n podrà fer ús a diari durant tota la Setmana Santa i els mesos d'estiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.