Punt divers

Els treballadors acomiadats d'EP Compounding de Vilallonga rebran una indemnització de 45 dies per any treballat

CAMP DE TARRAGONA

L'ERO de l'empresa EP Compounding de Vilallonga del Camp (Tarragonès), que planteja acomiadar 29 dels 51 treballadors, tirarà endavant però els afectats rebran una indemnització de 45 dies per any treballat, quan en un primer moment l'empresa només n'oferia vint. D'aquesta manera, els 29 treballadors acomiadats rebran fins un màxim de 85.000 euros o 30 mensualitats. Aquest ha estat un dels acords als que han arribat els treballadors i l'empresa després de dues setmanes de negociació. L'empresa també s'ha compromès a readmetre els acomiadats en un termini de tres anys. El sindicat CCOO considera que aquest acord 'és favorable' tenint en compte l'estat financer en què es troba l'empresa.

L'acord entre l'empresa i els seus treballadors s'ha signat després que l'assemblea de treballadors l'aprovés amb 48 vots a favor i dues abstencions. Després que EP Compounding acceptes les condicions presentades pels treballadors, el sindicat CC00, amb majoria absoluta al comitè d'empresa, ha anunciat la suspensió dels tres dies de vaga que s'havien convocat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.