Punt divers

El Vendrell rep el compromís de Renfe de millorar les estacions del municipi

L'Ajuntament del Vendrell ha rebut el compromís de Renfe que millorarà les estacions del municipi. Després d'una reunió mantinguda amb responsables de Renfe, Adif i un representant de Foment, el consistori va arrencar el compromís que, dins del Pla d'Inversions de Rodalies Catalunya del 2010, s'enllestirà el tancament que separa el nucli urbà de les vies, es pavimentarà l'espai entre l'estació i les vies, es millorarà l'accessibilitat i s'allargarà l'andana per als nous trens de 200 metres -actualment són de 160 metres. Des de l'Ajuntament es va demanar que, a la zona d'aparcament en bateria que hi ha a prop de l'estació, s'endinsi el tancament de les vies per habilitar dues rengleres d'aparcament.

Pel que fa a l'estació de Sant Vicenç de Calders, segons informen fonts municipals, ja s'ha començat la redimensió de les andanes per adaptar-les als nous trens i es millorarà l'accessibilitat, amb un pressupost d'un milió d'euros. A banda, es reserva un altre milió d'euros per refer l'edifici de l'estació. A la reunió també es va parlar del Pla Especial que afecta aquest àmbit i des de Renfe es va proposar que l'Ajuntament fes una expropiació del sòl afectat i desenvolupés el projecte, però l'alcalde va exposar que 'això no està valorat i no és el millor moment per fer aquesta operació'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.