Una policia fora de servei enxampa un conductor de Cassà begut i sense carnet

Una agent dels Mossos d'Esquadra que estava fora de servei va enxampar dissabte a l'eix transversal, a Espinelves, un conductor de Cassà de la Selva que conduïa begut. La policia anava en cotxe cap al seu lloc de treball i va veure un turisme que circulava temeràriament. L'agent va alertar a comissaria de la presència d'aquest vehicle i més endavant va veure que el conductor s'havia aturat al voral i estava orinant. Va identificar-lo i el va retenir fins que va arribar una patrulla de trànsit perquè li fes la prova d'alcoholèmia. L'home, un veí de Cassà de la Selva de 37 anys, va donar un positiu penal: 0,90 mg/l. A més, els Mossos van comprovar que tenia el permís de conducció retirat perquè havia perdut tots els punts. A l'home li van imputar conducció temerària, una alcoholèmia penal i també conducció sense carnet.

Un altre temerari

També a la comarca d'Osona, els Mossos d'Esquadra van enxampar diumenge a la matinada un altre conductor que anava begut i que també havia perdut tots els punts del carnet. Els agents van muntar un control d'alcoholèmia en un carretera local, a Roda de Ter. Un conductor, de 38 anys i veí de Sant Hipòlit de Voltregà, va donar positiu –0,31 mg/l en la segona prova– i quan els agents li van demanar la documentació per fer la denúncia administrativa, els va donar una identitat falsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.