Punt divers

Milloren la xarxa elèctrica a Sant Guim de Freixenet

PONENT

La companyia energètica Fecsa-Endesa ha finalitzat els treballs d'ampliació i millora de les infraestructures elèctriques de mitja tensió al municipi de Sant Guim de Freixenet (Segarra). En concret, Fecsa-Endesa ha instal·lat un nou centre de transformació de 250 kVA i ha estès nous trams de cable de mitja tensió per tal de reforçar la xarxa elèctrica existent en la població. Segons la companyia, les noves infraestructures permetran atendre els consums energètics actuals i els que en un futur es puguin generar en aquesta localitat de la Segarra. A la vegada, el nou centre també servirà per evacuar l'energia que es genera al parc solar fotovoltaic de 100 kW que hi ha instal·lat a la zona.

El nou centre de transformació s'ha construït amb els paràmetres de les últimes tecnologies que hi ha al mercat, segons la companyia. Disposa de cabines d'estructura compacta, una nova tecnologia més segura i robusta per poder suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients. Així mateix, el centre és de fàcil operativitat, fet que permet que en cas de necessitat, l'actuació dels tècnics de la companyia pugui ser més ràpida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.