Punt divers

Un motorista resulta ferit greu després de topar amb un conductor que quadruplicava la taxa d'alcohol permesa

Un home va resultar ferit greu aquest passat dissabte en una topada entre la seva moto i un cotxe conduit per Jaume P. T. de 29 anys, veí de Lleida i que quadruplicava la taxa d'alcohol permesa. Els fets van passar a dos quarts de deu de la nit a la C-13, a Térmens (Noguera). Els Mossos van obrir diligències penals i el van detenir, tot i que va quedar en llibertat aquest diumenge, després de declarar a comissaria. Aquest divendres els Mossos van obrir diligències penals a un altre conductor implicat en una altra topada entre dos vehicles a la C-13, a Talarn (Pallars Jussà). En aquest cas el conductor va donar un resultat positiu d'1,45 en la prova d'alcoholèmia, quan el màxim permès és de 0,25.

Els Mossos no van detenir a aquest segon conductor, de 33 anys i veí de Talarn, perquè 'només' va causar ferits lleus. Aquest accident va tenir lloc a les dotze del migdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.