Punt divers

Els treballadors de Skis Rossignol tallaran l'Eix Transversal per protestar contra l'ERO que preveu 67 acomiadaments

Els treballadors de Skis Rossignol d'Artés (Bages) tenen previst fer aquest divendres dos talls a l'Eix Transversal, a la sortida del municipi, contra l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que preveu l'acomiadament de 67 treballadors, segons han informat des del comitè d'empresa. D'aquesta manera, els treballadors volen seguir reclamant a les administracions l'aturada de l'expedient i la continuïtat de la planta. D'altra banda, el comitè ha de mantenir aquest dijous una trobada amb la consellera de Treball , Mar Serna i divendres a la tarda té una nova reunió amb la direcció de l'empresa. El comitè denuncia que l'expedient de regulació d'ocupació forma part d'una 'deslocalització encoberta'.

D'aquesta manera els treballadors de la planta d'Artés volen seguir protestant contra l'ERO que l'empresa va presentar a principis del mes de juny per acomiadar 67 dels 335 treballadors que té la planta. El 20 de juny passat unes dues-centes persones es van manifestar a Artés en una mobilització que va reunir representants polítics, sindicals i d'entitats. El comitè d'empresa denuncia que l'expedient de regulació d'ocupació forma part d'una 'deslocalització encoberta' ja que, segons diu, l'empresa traslladarà la fabricació d'esquís de gama alta a França i que a planta d'Artés es fabricaran esquís de gamma baixa, que també es fabriquen a Xina i a l'Europa de l'Est, plantes amb les quals serà molt difícil de competir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.