Punt divers

L'Escolania de Montserrat farà una gira al País Basc

L'Escolania de Montserrat participarà, els propers dies 13 i 14 de novembre, en un encontre musical entre cultures que protagonitzarà juntament amb les escolanies de San Lorenzo d'El Escorial (Madrid) i la d'Easo (Sant Sebastià). En un espectacle inèdit, el més d'un centenar de nois que les formen oferiran dos concerts, un a l'Auditori El Kursaal de Sant Sebastià i l'altre al Santuari d'Arantzazu (Guipúscoa). La trobada s'ha batejat com 'Encontre entre cultures' i l'aportació de cadascuna de les escolanies se centrarà en la interpretació d'obres del repertori propi. Al final de cadascun dels concerts totes tres cantaran sis peces conjuntament.

Per al director del cor montserratí, Bernat Vivancos, la participació de l'Escolania en aquest encontre és 'sempre positiva', ja que, segons el director, és bo per a la formació musical i humana dels escolans relacionar-se amb altres nois que es dediquen a una activitat com la seva. Vivancos qualifica els escolans de Montserrat de 'músics fidels', que saben mostrar la seva màxima qualitat en circumstàncies especials. En aquest sentit assegura que és fàcil motivar-los per a aconseguir un nivell alt de qualitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.