Punt divers

Taradell es queda sense biblioteca durant uns mesos per les obres de reforma

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ha tancat temporalment les portes des d'aquest dilluns perquè es puguin executar les obres d'ampliació. Segons fonts municipals, la data per reobrir al públic aquest servei dependrà de l'execució de les obres. L'estimació inicial es que es pugui fer durant el primer trimestre del 2010. Les obres han de permetre poder ampliar el fons documental dedicat al senderisme. La biblioteca també incorporarà un espai amb el fons documental de l'historiador mossèn Antoni Pladevall, que ha cedit més de 3.000 volums de la seva col·lecció particular. Les obres serviran alhora per habilitar un espai per l'arxiu fotogràfic de Taradell.

La primera planta de la biblioteca, situada al centre Cultural Can Costa i Font, també es redistribuirà l'espai dedicat a la novel·la i s'hi habilitaran punts de lectura individual. Una altra novetat és que s'ampliarà la secció infantil i es farà una sala polivalent per a activitats de petit format.Fins dissabte els usuaris es van podien emportar en préstec fins a 30 documents (15 llibres i 15 audiovisuals). Aquest es retornaran a la biblioteca quan aquesta reobri les seves portes per finalització de les obres d'ampliació. Les obres del Centre Cultural Can Costa i Font van començar a principis de setembre. Les primeres actuacions s'han fet a la zona del magatzem, l'arxiu i els despatxos. La cafeteria del centre cultural Costa i Font s'ha instal·lat temporalment en un espai provisional. L'ampliació de la biblioteca agafarà part de l'alçada del cafè i també afectarà a la sala Lluïsos, situada a la primera planta dL'ampliació de la biblioteca es finança, parcialment, gràcies a una subvenció de 200.000 MEUR del Ministeri de Cultura.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.