Punt divers

Construiran un col·lector de 800 metres que conduirà les aigües residuals del Far d'Empordà cap a una depuradora

L'Agència Catalana de l'Aigua ha començat recentment les obres que connectaran la localitat del Far d'Empordà (Alt Empordà) amb la depuradora construïda per l'empresa pública Cimalsa en el mateix municipi. Les obres consistiran en la construcció d'una canonada de 800 metres de longitud, que possibilitarà el transport de les aigües residuals d'aquest nucli cap a la depuradora i compten amb un pressupost de més de 239.800 euros. Està previst que les obres acabin en un termini aproximat de quatre mesos.

La depuradora és obra de l'empresa pública Cimalsa, que s'encarrega de promoure la mobilitat i les activitats logístiques, després de signar un conveni amb l'ACA.El Programa de sanejament d'aigües residuals urbanes 2005 (PSARU 2005), aprovat pel Govern el juliol de l'any 2006, té l'objectiu de completar i millorar el sanejament de tota la població catalana. Actualment són 365 les depuradores en funcionament que donen servei a més de 500 municipis, cosa que suposa assegurar el sanejament del 95% de la població catalana. Quan el PSARU 2005 estigui finalitzat, seran 1.544 les instal·lacions de sanejament en funcionament amb una inversió total de 1.526 milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.