Punt divers

Troben 42 plantes de cànnabis en una finca de la Bisbal de Falset i en detenen el propietari

Un operatiu especial de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues ha permès comissar una plantació clandestina de cànnabis a la Bisbal de Falset (Priorat). En total, s'han decomissat 42 plantes de marihuana de diferents alçades que pesaven un total de 22 quilos. La investigació ha culminat també amb la detenció del propietari de les plantes, Fernado R.S. de 38 anys i veí d'Amposta, per un delicte contra la salut pública. El detingut ja ha passat a disposició del Jutjat número 1 de Falset.

Després de gestions i investigacions diverses aquest dimarts 13 d'octubre, cap a les vuit del matí, agents de la Guàrdia Civil de Tortosa, amb el suport d'unitats de Móra d'Ebre i Falset, aconsegueixen trobar la ubicació de les plantacions en una finca de la Bisbal. Amb tot, i davant les sospites que poguessin haver-hi plantes dins la casa de la finca, els agents van accedir a l'habitatge, prèvia ordre judicial, on van trobar quinze plantes més al pati interior de la casa. Aquestes estaven ja seques i preparades per al seu envasat i transport. Així mateix, a la finca es van comissar fins a 25 plantes tallades i secant-se, més dues plantes sense tallar; així com restes de plantes que ja s'havien tallat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.