Punt divers

La Fira de Sant Isidre de Solsona incorpora el tast de xai de la comarca

La tradicional Fira de Sant Isidre de Solsona, que tindrà lloc del 14 al 16 de maig, incorpora aquest any el xai i el cabrit del Solsonès amb degustacions d'aquest producte. La fira, que aquest celebra la 58a edició, és un dels certàmens ramaders i multisectorials de més renom de la demarcació de Lleida i que té el bestiar com a protagonista. Des del Consell Comarcal del Solsonès, organisme responsable del certamen, es vol potenciar el sector de l'explotació agrària autòctona i la vedella ecològica. El director de la fira, Albert Muntada, ha explicat que 'es fa una aposta per la promoció del treball de casa'.

Com cada any, el sector vaquí es el protagonista de la fira amb l'exposició de races procedents de diferents punts de Catalunya.El certamen treballa per la promoció dels oficis artesans de la comarca i la seva demostració en públic. A la fira del bestiar, ubicada al Camp del Serra, hi haurà demostracions de munyir vaca, exhibicions de ferrar cavalls i demostracions de doma de cavalls. A més, els nens també tindran la possibilitat de poder muntar ponis. Aquest any també s'ha pensat en els nens. Amb aquest objectiu es muntarà un recinte firal, situat al capdamunt del passeig, on hi haurà tallers infantils i ludoteca, amb el suport de la UBIC.El director de la Fira de Sant Isidre de Solsona, Albert Muntada, ha manifestat que es fa una aposta per la promoció del treball de casa amb la voluntat de donar un 'valor afegit' a l'elaboració autòctona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.