Punt divers

Les Borges Blanques preveu adjudicar aquesta setmana la construcció del Centre d'innovació empresarial i tecnològic

L'Ajuntament de les Borges Blanques votarà en el Ple d'aquest dijous l'adjudicació del Centre d'innovació empresarial i tecnològic a l'empresa Ecolleida, per un import de 847.694,36 euros. La Mesa de contractació ha considerat aquesta oferta com la millor d'entre les dotze rebudes, a banda de quatre més que s'han descartat en no complir tots els requisits. El termini d'execució de l'obra, que s'ubicarà en un solar de titularitat municipal contigu a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, serà de set mesos. La instal·lació vol potenciar la presència empresarial promovent la innovació en els àmbits de la gestió, de l'ús de les noves tecnologies i del disseny de nous productes i serveis.

L'alcalde de les Borges, Miquel Àngel Estradé, ha dit que el centre tindrà un triple funció. D'una banda, permetrà la consolidació d'un pol empresarial destinat a promoure la innovació en els àmbits de la gestió, de l'ús de les noves tecnologies i del disseny de nous productes i serveis; d'altra, proporcionarà l'establiment de sinèrgies i col·laboracions entre diferents iniciatives empresarials i entre la iniciativa pública i la privada, per tal d'optimitzar recursos i multiplicar resultats i projecció social.; i, també tindrà com a funció promoure projectes de desenvolupament comarcal que aglutinin els diferents sectors emergents i els sectors tradicionals en procés de canvi.  Estradé ha destacat que amb el de les Borges Blanques, les comarques de Lleida comptaran -de moment- amb tres centres més de característiques semblants. Així, les Garrigues podran disposar d'una instal·lació capaç d'obrir noves oportunitats en àmbits estratègics pel progrés econòmic i social que altres territoris no tindran al seu abast malgrat disposar de més població i més teixit empresarial, ha remarcat l'alcalde.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.