Successos

Assalt violent a un xalet de les Garrigues

Cinc encaputxats van lligar i fuetejar el propietari de la casa per robar-li

Cinc encaputxats van assaltar dijous a la matinada un xalet del Vilosell, població de la comarques de les Garrigues, i van actuar violentament contra el propietari de l'habitatge. Segons va publicar ahir el diari Segre, l'assalt va passar a les quatre de la matinada, quan els encaputxats van entrar a la casa, que està situada als afores del poble. Dos dels assaltants es van dirigir cap al primer pis, al dormitori, on l'amo de la casa dormia. El van sorprendre, el van lligar al llit i van començar a capgirar el pis buscant objectes de valor. La víctima va aconseguir deslligar-se i va baixar cap a la planta baixa, però allà es va trobar tres assaltants més que el van fuetejar amb un cinturó i després el van lligar de mans i peus. Van acabar de remenar la casa i saquejar tot el que van poder i després, per assegurar-se una fugida tranquil·la, van tallar el cable del telefon i del llum de l'habitatge. Quan els lladres van ser fora, la víctima va aconseguir deslligar-se altre cop i arribar fins al centre del poble, que està a poca distància de casa seva, i va anar a casa d'uns familiars a demanar ajuda. Des d'allà van trucar als Mossos, que es van traslladar a l'escenari dels fets per agafar indicis i van obrir una investigació. Alguns veïns van assegurar que era el segon cop que robaven en aquell habitatge.

Els assaltats de cases luxoses amb ús de la violència contra els seus estadants s'han convertit en habituals en el cas de bandes especialitzades coneixedores que els aporten valuosos botins. A les comarques gironines aquest anys se sap que se n'han perpetrat un mínim de cinc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.