El fiscal demana 27 anys de presó per a l'acusat de violar tres noies al Catllar

L'home va obligar les víctimes, una d'elles menor, a pujar al seu vehicle amenaçant-les amb una pistola

Els fets, segons es recull en l'escrit de conclusions provisionals del ministeri fiscal, es remunten al 25 de juliol de 2003. En aquella època, l'acusat treballava en les obres d'una urbanització que s'estava edificant a la Punta de la Móra i, el dia que va tenir lloc el succés, havia anat a recollir material de construcció amb un vehicle que li havien arrendat. Precisament, hauria estat mentre circulava amb aquest mateix automòbil quan, al voltant de les quatre de la tarda, es va creuar amb les víctimes. Les tres noies, que són de nacionalitat polonesa, tenien uns dies de vacances i, en aquells moments, estaven caminant per la Via Augusta de Tarragona, durant la seva visita per la ciutat.

L'home, quan va passar davant de les joves, els va mostrar presumptament una petita pistola per intimidar-les, i les va obligar a pujar al cotxe en contra de la seva voluntat –una de les víctimes es va asseure al seient del copilot, mentre que a la part del darrere s'hi van col·locar una germana de la noia, i l'altra amiga–. A continuació, sempre d'acord amb fiscalia, el processat va conduir aproximadament uns 20 minuts per diverses carreteres, fins que va accedir en un paratge boscós i solitari, situat al terme municipal del Catllar.

Una vegada en aquest indret, l'acusat va parar el cotxe, va baixar i, empunyant la pistola, va obligar les tres víctimes a sortir del vehicle, i les va agredir sexualment. Després d'aquest episodi, va fugir amb el turisme, i les va deixar allí tirades, i sense roba. A continuació, una de les víctimes va poder demanar auxili al propietari d'un mas proper, que els va facilitar roba per tal que es cobrissin i també va alertar del succés a la Guàrdia Civil.

90.000 euros

Per aquests brutals fets, el ministeri públic exigeix que s'imposi a l'acusat una pena de 27 anys de presó –és a dir, un total de 9 anys com a presumpte responsable de cadascun dels tres delictes d'agressió sexual–. Així mateix, la fiscalia també sol·licita que el processat indemnitzi cadascuna de les víctimes amb la suma de 30.000 euros pels suposats perjudicis tant físics, com també morals, que els va ocasionar.

S'afronta a 14 anys l'acusat de violar una dona a Canet de Mar

m. b

El fiscal demana 14 anys de presó per a l'acusat d'haver violat una dona a Canet de Mar el 2007. Els fets, segons el fiscal, van passar l'1 de gener d'aquell any quan la dona, acompanyada pel seu xicot, va anar al pis de Hassan Taoussi, ara processat, per recollir el passaport d'ella. En l'habitatge, Taoussi la va violar suposadament amenaçant-la amb un ganivet. El company de la dona, que l'esperava al carrer, li va trucar al mòbil i ella va poder respondre. En sentir els crits, ell va avisar la policia, que va detenir l'acusat quan encara la dona era dins la casa. El judici s'havia de celebrar ahir a l'Audiència de Girona, que es va inhibir a favor de l'Audiència de Barcelona perquè sigui una de les seves seccions penals la que jutgi el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.