Punt divers

Rangel atén la demanda de garantir connexions amb la futura A-27 durant una visita a l'Alt Camp

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, visita aquest dijous la comarca de l'Alt Camp per fer seguiment de les obres que s'executen a través del fons d'inversió local. El primer municipi on ha fet parada és Vallmoll, que està arranjant carrers del nucli antic amb els 270.000 euros atorgats. L'alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, ha aprofitat la visita de Rangel per demanar que la futura A-27, l'autovia de Tarragona a Montblanc, quedi ben connectada al territori, amb la reordenació de les infraestructures viàries que comportarà l'obra. Cusidó ha qualificat l'A-27 de 'columna vertebral', en la qual 'tots volem tenir-hi una sortida', ja que les de l'AP-2 i l'AP-7 són 'insuficients'.

Cusidó ha agraït la visita de Rangel perquè demostra 'sensibilitat' envers els pobles. El delegat del govern estatal ha visitat les obres que es porten a terme per resoldre les deficiències dels carrers del nucli de Vallmoll, construïts fa més de 50 anys. La millora de l'espai públic i dels equipaments municipals són les actuacions, segons ha explicat Rangel, que han acaparat l'aportació rebuda a l'Alt Camp a través del fons d'inversió local, que suma uns 7,5 milions d'euros -sobre una població total a la comarca de 42.586 veïns. Amb aquest import es financen 27 projectes, presentats pels 23 municipis de la comarca, i cadascun ha adaptat els recursos a les seves necessitats. Rangel ha recordat, però, que el nou fons, que serà de 5.000 milions, ja vindrà amb 'determinats objectius', fixats en les tecnologies, el medi ambient i les persones amb dependència. Rangel, acompanyat de la subdelegada del govern espanyol a Tarragona, Teresa Pallarès, continua la visita a Vila-rodona, Montferri i Valls, on es construeix el nou pavelló del barri del Fornàs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.