Punt divers

Un mosso fora de servei permet la detenció de dues persones per sis robatoris a l'Anoia

Un agent dels Mossos d'Esquadra que estava fora de servei ha permès detenir dues persones a les quals se'ls atribueix sis robatoris a Calaf i a la Torre de Claramunt, a l'Anoia. Els dos homes van fugir en cotxe i van ser interceptats a Prats de Rei. Un d'ells, el conductor, a més, no havia obtingut mai el permís de conduir. Els fets van passar diumenge a la nit. Un mosso fora de servei va sorprendre dos individus forçant la persiana d'un bar de Calaf. En ser descoberts, els dos presumptes lladres van fugir amb un vehicle en direcció Igualada. Immediatament, l'agent va donar avís a comissaria i es va muntar un dispositiu per detenir-los. Poc després, els dos fugitius eren interceptats a Prats de Rei.

Els detinguts són Javier M. V., de 22 anys i amb domicili a Almacelles (Segrià), i Adam A. P., de 18 anys i veí de Santa Margarida de Montbui (Anoia). Tots dos han estat detinguts altres vegades per fets similars.Els dos joves van quedar detinguts per un delicte de temptativa de robatori amb força. La investigació va concloure que estarien relacionats amb altres fets delictius, concretament amb un delicte de furt al castell de Calaf, comès el mateix dia i d'on haurien sostret coure. També se'ls atribueix, presumptament, un altre delicte de furt al mateix castell, que haurien perpetrat dies abans i tres robatoris amb força, l'un en un local social i dos en bars de la urbanització Pinedes de l'Armengol, a la Torre de Claramunt. Al local social, haurien sostret coure, mentre que dels bars s'haurien endut diners de les màquines escurabutxaques i de la màquina de tabac i begudes. Tots aquests fets els haurien comès des del mes de gener i  fins a l'actualitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.