Punt divers

L'Aeroport de Lleida-Alguaire registra uns 300 afectats per la cancel·lació de vols

A l'Aeroport de Lleida-Alguaire s'han suspès les vuit operacions previstes per aquest diumenge amb París, Frankfurt, Milà i Palma de Mallorca. Aquests dos últims destins, on havien de viatjar unes tres-centes persones tant d'anada com de tornada, no estaven clars a primera hora, en què els viatgers han anat igualment fins a l'aeroport. Al final, la Generalitat ha habilitat autobusos per refer els itineraris dels passatgers. Els primers han marxat a les 12 del migdia per retornar els afectats fins a Lleida. A un quart de dues una desena de persones han decidit anar fins a Barcelona. També s'han previst autobusos fins a Bèrgam (Itàlia), a les tres i vint de la tarda.

Les persones que han decidit anar fins a Milà-Bèrgam en autobús arribaran aquest dilluns a les 9 del matí a la ciutat italiana. El mateix comboi recollirà a les vuit del vespre d'aquest dilluns les persones que aquest diumenge havien d'agafar el vol de retorn a Lleida des d'Itàlia. L'aeroport no tornarà a obrir fins divendres, ja que entre setmana no presta servei. Si bé els vols a París i Frankfurt ja estaven anulats, 99 persones tenien previst volar aquest diumenge entre Lleida i Milà, i 68 entre Milà i Lleida. Fins a Palma havien de viatjar-hi 53 persones, mentre que 73 havien d'agafar el vol des de Mallorca fins la capital de Ponent. Places hoteleres a LleidaLa ciutat de Lleida ha posat a disposició dels viatges mig miler de places hoteleres disponibles pels que es vulguin quedar a la ciutat. El delegat del Govern ha recomanat 'no viatjar a Barcelona sinó es té assegurada una habitació d'hotel'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.