Punt divers

Condemnen un veí de Creixell per lesionar un policia local de Torredembarra

El Jutjat d'Instrucció número 8 del Vendrell ha condemnat C. V. G., veí de Creixell (Tarragonès) de 37 anys, a una pena de 16 mesos de multa amb quota diària de 4 euros per colpejar un caporal de la Policia Local de Torredembarra (Tarragonès) que es trobava de servei a la comissaria del municipi quan el condemnat va aparèixer begut. La multa imposada substitueix la pena de vuit mesos de presó que inicialment demanava el jutge. A banda, el condemnat també haurà d'indemnitzar a l'agent per les lesions patides. El regidor de Governació de Torredembarra, José Oviedo, ha lamentat els fets però s'ha mostrat satisfet amb la sentència, ja que considera que 'protegeix la feina dels policies locals'.

Els fets van tenir lloc el passat 15 de setembre quan el condemnat va comparèixer a les dependències de la Policia Local en estat d'embriaguesa. L'autor va ser detingut el mateix dia i posat a disposició judicial. L'Ajuntament de Torredembarra es va presentar com a acusació particular.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.