Punt divers

La ruta de l'Or Líquid al Segrià Sec tanca temporada amb mil participants i prepara una segona edició amb les Garrigues

La ruta de l'Or Líquid al Segrià Sec ha tancat temporada aquest diumenge amb l'última activitat, que ha tingut lloc a la població de Llardecans (Segrià). El cicle, organitzat pel Consell Comarcal del Segrià, ha tingut un gran èxit de participació -un miler de persones- i ja té assegurada la segona edició, a la qual podria participar-hi la comarca veïna de les Garrigues. El president del Segrià, Ricard Pons, ha recordat que aquestes rutes 'han estat un pol d'atracció per què la gent conegui no només la cultura de l'oli sinó també els atractius turístics i païsatgístics dels municipis que en produeixen'.

Llardecans ha acollit la cloenda de les jornades amb l'assistència de més de dues-centes persones. Els visitants pogut fer un taller de fer sabó a partir de l'oli, visitar la cooperativa, participar a un tast d'oli i gaudir d'una visita guiada a la farmàcia més antiga de Catalunya. Així mateix, Ricard Pons ha anunciat que en les visites instititucionals que hi ha programades a les destinacions de vols de l'Aeroport de Lleida-Alguaire ja està previst vendre-hi les rutes i la cultura de l'oli com a proposta turística de la Comarca del Segrià. En aquesta primera edició els visitants procedien dels pobles dels voltants i de la ciutat de Lleida, però ara el Consell Comarcal ja pensa en exportar les rutes a nivell nacional donar a conèixer el potencial amagat del Segrià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.