Punt divers

Luis Franco destaca la idoneïtat del nou jutjat de Vielha

El director dels Serveis Territorials de Justícia de Lleida, Luis Franco, acompanyat de l'alcalde de Vielha e Mijaran, Pau Perdices, i del jutge de Primera instància e Instrucció de Vielha, Javier Vazquez, han fet la primera visita d'obres a les dependències del futur jutjat de Vielha. Franco ha destacat la idoneïtat de l'espai en estar situat al cor de Vielha per la millora dels accessos que això comporta. Segons el director territorial, les obres avancen segons el previst i és molt probable que l'edifici estigui enllestit al pròxim mes de novembre, per la qual cosa podria estar operatiu, a principis d'any. Pau Perdices s'ha mostrat esperançat en millorar l'accés al nou jutjat.

L'accés al nou jutjat es faria amb un nou vial gràcies a un terreny de titularitat del Ministeri de Justícia taxat en prop de 114.000 euros. L'ajuntament confia en arribar a un acord amb el Ministeri per la seva cessió, millorant la mobilitat del casc urbà. D'altra banda, l'ajuntament també està a l'espera de rebre el finançament del 1% cultural del Ministeri de Foment que ha de permetre remodelar el Passeig de la Llibertat de Vielha, amb una inversió de 800.000 euros, i que complementarà l'espai del jutjat amb una gran àrea lliure de vehicles i destinada als vianants al centre de Vielha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.