Punt divers

Vall de Núria tanca la temporada amb un 11% menys de forfets venuts

Vall de Núria ha tancat la temporada d'esquí amb 37.505 forfets venuts, un 11% menys que en la campanya anterior. En nombres absoluts, l'estació ripollesa va vendre 5.500 forfets menys que la temporada anterior, la millor en la història de l'estació ripollesa. Les causes que apunta la direcció de l'estació per aquest descens és, sobretot, el fet que durant el Pont de la Constitució la manca de neu només va permetre obrir la zona de debutants de l'estació. En canvi, el final de temporada ha estat especialment positiu, amb el 95% de les pistes obertes per Setmana Santa i gruixos de neu considerables. Aquest fet que es va traduir amb 10.000 visitants i 2.000 forfets venuts durant aquest període.

L'estació d'esquí ha estat oberta entre el 5 de desembre i l'11 d'abril. La temporada va acabar el passat cap de setmana amb la segona edició del Cremallera Festival, la gran festa de cloenda de l'estació d'esquí. Tot i el descens en la venda de forfets des de l'estació consideren la temporada com de 'molt positiva'. L'estació de muntanya de Vall de Núria ja acumula 78.000 visitants de cremallera, una xifra molt similar a la de l'any passat. Tot i que ha acabat la temporada d'esquí, Vall de Núria continua oberta amb altres activitats com el el Parc Lúdic i els Tubbys, a més de les excursions amb raquetes.Coincidint amb l'arribada del bon temps, Vall de Núria anirà ampliant 'progressivament', segons fonts de l'estació, el ventall de propostes d'oci. Coincidint amb el període de primavera i d'estiu entren en funcionament activitats com les activitats amb ponis, les excursions a cavall, les passejades amb barca pel llac, les canoes, el senderisme o el tir amb arc que amb l'arribada del fred i de la neu s'aturen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.