Punt divers

Casa Tarradellas estrena una nova planta de producció a Olost

L'empresa Casa Tarradellas iniciarà aquest octubre la producció de productes carnis curats al nou centre productiu d'Olost (Osona). Segons la companyia, la nova planta compta amb la tecnologia mes avançada per l'elaboració de carnis curats com l'Espetec i la nova sarta- dolça i picant- que fabricarà com a interproveïdor per a la cadena de supermercats Mercadona. També s'hi elaboraran altres curats, com el pepperoni i salami que s'utilitzen com a ingredients per decorar les pizzes que elabora la marca. Les obres executades fins aquest divendres a Olost han suposat una inversió de 15 MEUR per la companyia. La nova planta generarà trenta llocs de treball.

Segons ha informat la companyia en una nota de premsa, amb aquesta nova planta d'Olost, Casa Tarradellas incrementarà la seva capacitat productiva en carnis, que al 2008 es va situar en 73.300 tones. El nou centre d'Olost se suma als altres cinc centres productius agroalimentaris de què actualment disposa la companyia.Les instal·lacions d'Olost es van adquirir el juny del 2008. Consten de diferents naus amb una superfície de 15.000 metres quadrats, construïdes en una parcel·la de 39.000 metres quadrats.Nascuda el 1976, Casa Tarradellas és una de les companyies líder en el sector de l'alimentació a Espanya, centrant la seva activitat en l'elaboració de plats refrigerats i elaborats carnis. Casa Tarradellas és líder en el mercat de fuet, amb l'Espetec, que a dia d'avui continua creixent. Però el gran salt de l'empresa fou a partir del 1997, quan Casa Tarradellas va llançar les pizzes fresques a Espanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.