Punt divers

Tres detinguts per robar coure valorat en 6.000 euros d'una empresa de Sallent

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes per robar coure valorat en 6.000 euros d'una empresa de Sallent (Bages). El primer lladre va ser sorprès per la Policia Local de Sallent al mateix polígon on havien actuat. Els altres dos detinguts van ser localitzats posteriorment per la Policia Local de Sant Fruitós quan fugien a peu de Sallent i després d'abandonar un cotxe amb el coure. Els tres lladres van ser enxampats per la policia poc després de cometre el robatori. De fet, els agents van localitzar un dels cotxes utilitzats pels detinguts carregat amb el coure que, presumptament, havien sostret.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, conjuntament amb les policies locals de Sallent i de Sant Fruitós de Bages, han detingut tres persones acusades de robar coure d'una empresa de Sallent. Els tres lladres van ser enxampats per la policia poc després de cometre el robatori. De fet, els agents van localitzar un dels cotxes utilitzats pels detinguts carregat amb el coure que, presumptament, havien sostret, valorat en 6.000 euros.Els fets van passar la matinada de dilluns 1 de juny. Una patrulla de la Policia Local de Sallent que estava fent tasques de seguretat ciutadana pel polígon Pla de la Sala va aturar un turisme, en el qual viatjava només el conductor, perquè en veure la policia havia fet una maniobra evasiva. Mentre s'identificava l'ocupant del cotxe, els agents van ser alertats que uns lladres havien saltar la tanca metàl·lica d'una empresa del polígon i havien robat coure i que el vigilant havia vist fugir del lloc un segon vehicle. Immediatament, els Mossos d'Esquadra van dur a terme una recerca per la zona i molt a prop de l'empresa van trobar un vehicle abandonat i carregat de coure.Després de fer les comprovacions oportunes es va determinar que el conductor del primer vehicle, a qui li constaven 15 antecedents per robatoris amb força, furts i robatoris amb violència i intimidació, estava implicat en el robatori i que, conjuntament amb els altres dos, integrava un grup que es dedica a la sostracció de coure. L'home va quedar detingut. Paral·lelament, els Mossos va comunicar a totes les policies locals de la comarca els fets per tal de poder localitzar i detenir les persones que viatjaven en el segon vehicle. Unes hores més tard, la Policia Local de Sant Fruitós localitzava dues persones caminant entre Sallent i Sant Fruitós, com a presumptes autores del robatori de coure en l'empresa de Sallent. A aquestes dues persones també els constava antecedents per fets similars.Els detinguts són Costel N, de 28 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Barcelona (detingut a qui li consten 15 antecedents policials), Ionel V, de 18 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Barcelona.-Ionel I, de 38 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Barcelona. Tots tres estan acusats d'un delicte de robatori amb força.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.