Punt divers

Mor una dona que havia quedat ferida greu en un accident de trànsit a Artés

Una dona ferida greu en l'accident que hi va haver aquest dimecres a la tarda a Artés va morir més tard a l'Hospital Sant Joan de Déu, on l'havien traslladat, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Es tracta d'Assumpta B. D., de 74 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Manlleu (Osona). La víctima ocupava un dels vehicles sinistrats. Apart en el mateix accident va morir un dels ocupants de l'altre vehicle. L'altra persona ferida de gravetat, Jamal A., es troba ingressada en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. En el sinistre també va resultar ferida una quarta persona, en aquest cas de caràcter lleu.

En el sinistre va morir a l'acte un dels ocupants d'un dels vehicles. Es tracta d'Hmida A., de nacionalitat marroquina, 33 anys d'edat i veí de Manresa. De resultes de l'accident, dues persones més van patir ferides molt greus. Una d'elles, Assumpta B. D., de 74 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Manlleu (Osona), va morir posteriorment a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. La víctima era ocupant de l'altra vehicle.En l'accident hi han treballat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i cinc dotacions de Bombers de la Generalitat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.