Punt divers

El cap de la brigada d'obres de Borredà troba sa i estalvi però desorientat l'avi perdut des d'aquest dimecres

L'avi de Borredà (Berguedà) de 84 anys perdut des d'aquest dimecres al migdia ha estat localitzat aquest divendres al matí sa i estalvi. L'ha trobat el cap de la brigada d'obres de l'Ajuntament, a l'entorn de la Casa Tarradelles, situada prop de Sant Jaume de Frontanyà, segons han explicat fonts municipals en un comunicat de premsa. Segons l'alcalde del municipi, Joan Roma, estava desorientat i presentava símptomes d'esgotament després de dos dies i mig perdut. Un cop atès pels serveis mèdics ha estat traslladat amb una ambulància medicalitzada a l'Hospital de Berga. Des de dijous set dotacions de Bombers, un helicòpter i voluntaris i veïns del municipi participaven en la recerca de l'avi.

L'alcalde de Borredà ha agraït el treball dels Bombers que han participat en el dispositiu de recerca iniciat dimecres a la nit i que ha finalitzat a primera hora d'aquest matí. També el que han fet tots els voluntaris tant de Borredà com de Sant Jaume de Frontanyà que han col·laborat en la batuda. L'avi va desaparèixer dimecres, quan va sortir a passejar per l'entorn del municipi. La darrera vegada que se l'havia vist va ser dimecres, cap a les cinc de la tarda, prop de la carretera que uneix Borredà amb Sant Jaume de Frontanyà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.