Punt divers

Solsona recull més de 1.800 adhesions per dedicar un espai públic a Xavier Jounou

Solsona ja ha recollit més de 1.800 adhesions per dedicar un espai públic del municipi a l'alcalde Xavier Jounou, que va morir el 13 de gener passat a causa d'un càncer. La Taula d'Entitats Solsonines, impulsora de la iniciativa, tancarà per Sant Jordi el procés de recollida de signatures de la iniciativa popular per instar l'Ajuntament de Solsona a denominar un espai públic amb el nom de Xavier Jounou, proclamat fill predilecte de la ciutat. Amb una sola firma els ciutadans poden expressar la seva preferència perquè la ubicació sigui el futur casal cívic o bé el carrer de l'edifici definitiu de l'escola El Vinyet.

Des que es va obrir aquest procés, a principi de març, s'han recollit més de 1.800 adhesions a través de la col·laboració de 110 establiments, coordinats per la quarantena d'entitats de la ciutat que integren la Taula d'Entitats Solsonines. La plataforma fa una crida a la població per animar tothom que encara no hagi firmat i estigui interessat a què es perpetuï el record de Xavier Jounou a passar fins al dia 23 per qualsevol dels establiments adherits o per l'Oficina d'Atenció Ciutadana del consistori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.