Successos

transit

Un mort i diversos ferits en sis accidents

Els sinistres van ser a Fogars de la Selva, Lloret, Bordils, Reus i, el mortal, a la Segarra

El nombre d'accidents d'ahir a les carreteres catalanes va ser elevat ja que n'hi va haver sis, un dels quals va ser mortal.

L'accident mortal es va produir a la Segarra, al terme municipal dels Plans de Sió, on un motorista va sortir de la carretera i va morir com a conseqüència de les ferides greus que es va fer. L'accident va tenir lloc al punt quilomètric 11 de l'L-303. El motorista tenia 48 anys i era veí de Calaf.

A l'AP-7, s'hi van produir dos accidents més, a Fogars de la Selva. El primer dels dos sinistres va tenir lloc poc abans de la una del migdia, al quilòmetre 95, sense que en aquest cas es produïssin ferits.

El segon va passar al cap d'una hora i mitja, al quilòmetre 99,5 de la mateixa AP-7, en què hi va haver dos vehicles implicats. En l'accident hi va haver un ferit greu, que va ser traslladat a l'Hospital de Sant Celoni.

A Lloret de Mar, al quilòmetre 4 de la C-63, hi van xocar dos cotxes i quatre persones van resultar ferides lleument. El sinistre va tenir lloc cap a les quatre de la tarda.

A aquesta mateixa hora, al terme municipal de Bordils, dues persones van resultar ferides com a conseqüència d'una xoc entre dos vehicles, a la carretera de Palamós.

A més, un jove va resultar ferit lleument com a conseqüència d'un accident causat perquè al vehicle amb què anava se li va rebentar la roda i va xocar contra la tanca de protecció de la carretera T-11, a l'altura de Reus.

Retencions

El segon accident de Fogars de la Selva va provocar més de dos km de retenció a l'AP-7 entre les 13.18 i les 14.20 h, ja que es va haver de tallar un carril de la via.

A Blanes, a les carreteres C-32 i Gi-682 també hi va haver retencions en sentit nord, a causa del gran nombre de desplaçaments que hi havia a la zona cap a les 13.00 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.