Punt divers

Aigua del Montseny amplia el seu capital en 1,3 MEUR

Aigua del Montseny ha ampliat el seu capital en 1,3 MEUR, segons han informat fonts de la companyia. Les inversions que s'han acabat de fer a les plantes d'Espinelves (Osona) i Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental) han suposat una inversió de 850.000 euros, fet que ha comportat aquesta ampliació de capital. Segons fonts de l'empresa envasadora, actualment disposa d'uns fons propis de més de 4 MEUR. L'aportació l'han feta els propis socis de l'empresa. L'objectiu d'aquesta injecció és evitar un endeutament 'excessiu' amb les entitats financeres i comptar amb recursos propis per si sorgeixen imprevistos relacionats 'en conjuntures de crisi'.

Segons han explicat des d'Aigua del Montseny, l'ampliació es destinarà a la creació, ampliació i aplicació de noves línies productives. Fa pocs mesos la companyia va crear una nova línia a la planta de Sant Esteve de Palautordera per a fabricar garrafes de cinc i vuit litres. Aigua del Montseny és una empresa catalana que té com a principal activitat l'embotellat d'aigua procedent de la deu de Sant Antoni a Sant Esteve de Palautordera. La companyia va ser fundada l'any 1959. Des de fa uns anys gestiona també una segona deu (Aiguaneu), situat a Espinelves. L'empresa envasa en vidre i en plàstic i comercialitza l'aigua en nombrosos formats. El 70% del seu negoci és el consum de particulars mentre que el 30% restant correspon a hostaleria i la restauració.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.