Punt divers

Detingut un camioner a la N-II a Bàscara per conduir amb una taxa d'alcohol nou vegades superior a la permesa

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns al migdia a la carretera N-II a l'alçada de la localitat Bàscara (Alt Empordà) un camioner per conduir amb una taxa d'alcohol nou vegades superior a la permesa, segons ha informat el cos policial. El detingut és Lajos K. de 49 anys i nacionalitat hongaresa, que ha donat una taxa d'1,37 mg/l en la prova d'alcoholèmia que els mossos li han practicat. El detingut passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Cap al migdia d'aquest dilluns, una patrulla dels Mossos anava per la carretera N-II i a l'alçada pel punt quilomètric 745 ha estat avisada per un camioner que hi havia un vehicle que circulava de forma temerària. Els mossos han localitzat aquest vehicle, un altre camió, i han comprovat que feia maniobres brusques, invasions del voral i també invasions del sentit contrari. En un moment determinat, el camió fins i tot ha estat a punt de sortir de la carretera. Els mossos han aconseguit fer aturar el camió en un carril de desacceleració, al quilòmetre 736 i quan s'han adreçat al conductor han vist que li costava reaccionar davant les seves indicacions i que es movia de forma lenta i descoordinada. Els Mossos li han fet la prova d'alcoholèmia i ha donat una taxa d'1,37, nou vegades superior a la permesa. Davant d'això, els mossos han detingut el conductor, que ha estat traslladat a la comissaria de Figueres i han immobilitzat el seu vehicle. El detingut passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.