Punt divers

La granja de Sisteró ja és a terra

A quarts de tres de la tarda d'aquest dijous la màquina excavadora ha reiniciat els treballs per enderrocar la granja de Sisteró - nucli agregat als Plans de Sió (Segarra) - de tal manera que passades les cinc de la tarda ja no s'apreciava pràcticament res de la infraestructura que havia servit per criar bestiar. Els treballs han començat després que els pagesos i ramaders que durant el matí han protestat contra l'enderroc hagin abandonat la zona pels volts del migdia. Ara quedarà pendent l'enderroc de l'estructura de ferro del paller situat a uns metres per tal d'acatar així la sentència judicial fruit de la denuncia d'un veí que assegurava que les instal·lacions li causaven molèsties.

Després que els pagesos i ramaders concentrats per totes les organitzacions sindicals del món agrari hagin protestat contra l'enderroc i alguns fins hi tot intentat impedir-lo, una vegada han abandonat el lloc, la màquina excavadora i els operaris han reiniciat les tasques de demolició de la granja de Sisteró. Els treballs avancen amb rapidesa i probablement demà divendres continuaran amb l'enderroc de l'estructura del paller.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.