Punt divers

Queda en llibertat amb càrrecs una dona de Montbui per haver robat joies valorades en més de 3.700 euros

El Jutjat d'Igualada ha deixat en llibertat amb càrrecs una dona de 59 anys veïna de Santa Margarida de Montbui (Anoia) acusada d'haver robat diverses joies d'or valorades en 3.750 euros, segons han confirmat fonts policials. La víctima, una dona gran veïna de Santa Margarida de Montbui, va denunciar el passat 12 de febrer als Mossos d'Esquadra d'Igualada, que la dona que li feia les feines de casa li havia robat les joies. El grup de policia administrativa dels Mossos d'Esquadra de la Regió Central va iniciar una investigació a entitats de compravenda de joies de la comarca i va detectar que en una botiga d'aquestes característiques d'Igualada s'havien venut les joies sostretes.

Els Mossos d'Esquadra van corroborar, a partir d'una investigació, que el robatori l'havia comès la dona que feia les feies de casa a la víctima.La dona ha estat acusada d'un delicte de furt i el Jutjat d'Igualada ha dictat llibertat amb càrrecs fins que se celebri el judici oral.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.