Punt divers

Els establiments de restauració vetllen per una gestió eficient per afrontar la conjuntura actual

L'ofici d'hostaler i quines són les eines per aconseguir una bona gestió han centrat la jornada de formació del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages que s'ha fet aquest dilluns a la Fundació Alícia, al complex Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. Des del Gremi d'Hoteleria han explicat que la conjuntura actual ha obligat els restauradors a treballar en aquest sentit. Un dels ponents de la jornada ha estat el cuiner Isma Prados que ha donat la seva visió sobre el sector 'des del punt de vista socioeconòmic i de la projecció de l'ofici'. Per afavorir la participació del públic la jornada d'aquest any ha estat gratuïta. La trobada vol ser un espai d'intercanvi d'impressions entre agents del sector.

La jornada s'ha dividit en tres blocs en què s'han donat consells per a una gestió eficient. Els blocs han estat turisme, gestió i cuina. En el primer bloc s'ha donat a conèixer el projecte turístic del Parc Geològic del Bages. Tot seguit des de l'empresa Cunovesa s'han donat les claus per aconseguir una higiene alimentària correcta. Durant la trobada també s'han exposat diferents casos pràctics amb el reclam del cuiner Isma Prados que ha donat la seva visió al voltant de la restauració a través d'una anàlisi econòmica, ha explicat Prados. La Fundació Alícia ha aprofitat la jornada per donar a conèixer els projectes amb què treballa. Alícia és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina i a la difusió del patrimoni agroalimentari i gastronòmic. Té una clara vocació social, en tant que centre obert al públic, i el seu objectiu és el de promoure una bona alimentació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.