Punt divers

Detenen tres persones per furtar ferralla i material agrícola a finques de la Ribera d'Ebre

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns tres persones com a presumptes autores de dos furts de ferralla i de material agrícola a la Ribera d'Ebre. Segons els Mossos, uns veïns de la zona van informar que havien vist el 14 de juny passat com tres individus d'ètnia gitana carregaven ferralla i estris agrícoles de diverses finques en un camió i després fugien. El material furtat era ferralla sense valor determinat, una baca de vehicle i material agrícola valorat en 700 euros. A més, els detinguts haurien furtat el mateix dia un tendal i un prestatge de ferro d'una altra masia. Els Mossos van localitzar dilluns a Móra d'Ebre el vehicle amb el qual presumptament s'havien comès els delictes.

Els tres ocupants del vehicle transportaven abundant ferralla, sense poder especificar la seva procedència. Els detinguts són Juan José B. H., de 21 anys; Juan B. H., de 26 anys, i Luisa H. A., de 45 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.