Punt divers

Quatre detinguts per robar en tres empreses de Santa Margarida de Montbui

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes acusats de dos robatoris i un furt en tres empreses de Santa Margarida de Montbui (Anoia). Segons han explicat fonts policials, els robatoris que els imputen s'haurien produït durant la tarda-nit del dimecres 5 de maig. Entre d'altres, els autors haurien sostret sacs de terra d'un establiment de jardineria, una furgoneta aparcada dins d'una nau o 'gran quantitat' de cables de coure d'un magatzem. Les detencions es van fer dissabte a la tarda en un control preventiu de seguretat situat a la carretera C-241C al mateix municipi de l'Anoia. El jutjat de guàrdia d'Igualada ha deixat els detinguts en llibertat amb càrrecs.

Alguns dels objectes sostrets es trobaven en el vehicle en què anaven els quatre homes. Els robatoris es van fer forçant una tanca exterior en el cas d'un establiment de jardinera o forçant portes i fent un forat al sostre en el cas de les altres dues activitats industrials afectades pels robatoris. Els detinguts, de nacionalitat romanesa, són Andrei S., de 24 anys, Cristi O., de 25, i Marian N., de 30, tots ells veïns de Barcelona. L'altre detingut és Marius N., de 39 anys i veí de Badalona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.